Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, 1986 Ankara

KEÇİÖREN YAŞLILAR KÖŞKÜMÜZ GENEL MERKEZ. REFİA SÜHA ALEMDAROĞLU YAŞLI KONUK EVİ. ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK 75. YIL CUHURİYET LİSESİ. Her Türlü Bağış, Fitre, Zekat ve Vekaleten Kurban Bağışınız ile Vakfımıza Olan Desteklerinizi Bekleriz. WEB SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ. TÜRKİYE GÜÇSÜZLER VE KİMSESİZLERE YARDIM VAKFI. Sloganını ilke edinerek korumaya, yardıma ve bakıma muhtaç tüm sosyal gruplara hizmeti amaç edinmiştir. Güçsüzler Vakfından Şanlıurfaya Yardım Eli. DİLEK VE ÖNERİLERİNİZİ.

OVERVIEW

The web page turkiyegucsuzlervakfi.org presently has a traffic classification of zero (the smaller the superior). We have analyzed nineteen pages inside the web site turkiyegucsuzlervakfi.org and found one website referencing turkiyegucsuzlervakfi.org. I acquired one contacts and locations for turkiyegucsuzlervakfi.org to help you correspond with them. I acquired one public networking platforms acquired by this website. The web page turkiyegucsuzlervakfi.org has been online for eight hundred and ninety-nine weeks, twenty-six days, eight hours, and eleven minutes.
Pages Parsed
Links to this site
Contacts
Addresses
Social Links
Online Since
Apr 2007

TURKIYEGUCSUZLERVAKFI.ORG TRAFFIC

The web page turkiyegucsuzlervakfi.org is seeing variant amounts of traffic for the duration of the year.
Traffic for turkiyegucsuzlervakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for turkiyegucsuzlervakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for turkiyegucsuzlervakfi.org

Last Month

TURKIYEGUCSUZLERVAKFI.ORG HISTORY

The web page turkiyegucsuzlervakfi.org was first documented on April 10, 2007. It is currently eight hundred and ninety-nine weeks, twenty-six days, eight hours, and eleven minutes young.
REGISTERED
April
2007

BUSINESS PERIOD OF EXISTANCE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEBSITE

3Bilgi - Bilgisayar Kursu Ankara - Diksiyon Kursu - İnsan Kaynakları Kursu - On Parmak Kursu

3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI HIZLI MENÜ. 3Bilgi ve Geleceğe Artı Konsorsiyumu. 3Bilgi Kurs Bitirme belgesi örneği. B İşletmenlik için gerekli Belgeler.

WHAT DOES TURKIYEGUCSUZLERVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of turkiyegucsuzlervakfi.org Mobile Screenshot of turkiyegucsuzlervakfi.org Tablet Screenshot of turkiyegucsuzlervakfi.org

CONTACTS

Ibrahim Cihan Yetisken CID476

Ibrahim Cihan Yetisken

Mithatpasa cad.no:8/14 kizilay/

ANKARA, 00000

TR

TURKIYEGUCSUZLERVAKFI.ORG SERVER

Our crawlers revealed that the main root page on turkiyegucsuzlervakfi.org took five hundred and sixty-five milliseconds to stream. Our parsers could not detect a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
0.565 sec
SSL
NOT SECURE
IP
195.244.63.39

NAME SERVERS

ns1.tasarimkocum.com
ns2.tasarimkocum.com

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We caught that turkiyegucsuzlervakfi.org is weilding the Apache/2 operating system.

HTML TITLE

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, 1986 Ankara

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page states the following, "REFİA SÜHA ALEMDAROĞLU YAŞLI KONUK EVİ." I saw that the web site stated " Her Türlü Bağış, Fitre, Zekat ve Vekaleten Kurban Bağışınız ile Vakfımıza Olan Desteklerinizi Bekleriz." They also said " TÜRKİYE GÜÇSÜZLER VE KİMSESİZLERE YARDIM VAKFI. Sloganını ilke edinerek korumaya, yardıma ve bakıma muhtaç tüm sosyal gruplara hizmeti amaç edinmiştir. Güçsüzler Vakfından Şanlıurfaya Yardım Eli."

ANALYZE SUBSEQUENT BUSINESSES

Türkiye Gündemi

Teknolojinin en büyük nimetlerinden biri hiç şüphesiz internettir. İnternetin en hızlı geliştiği son 10 yıllık dönem içerisinde, bu mecraya her gün onlarca site dahil oluyor ve internet üzerinden verilen hizmetlere her gün bir yenisi ekleniyor. İnsanların internet üzerinden yapılabileceklerinin sayısı da her geçen gün ve inanılmaz bir hızla artmaktadır.

Son dakika haberleri en son güncel haberler - Türkiye Gündemi

Davutoğlu hem ağladı hem ağlattı. Koalisyon kurulamadı, Dolar rekor kırdı.

Default Web Site Page

The IP address has changed. The IP address for this domain may have changed recently. Check your DNS settings to verify that the domain is set up correctly. It may take 8-24 hours for DNS changes to propagate. It may be possible to restore access to this site by following these instructions. For clearing your dns cache.

Ana Sayfa - Türkiye Güreşleri Sitesi

Ana Sayfa - Türkiye Güreşleri Sitesi. 2 Kandıra Namazgah Yağlı Güreşleri. 1 Kandıra Güreşlerinin Baş Pehlivanı ORHAN OKULU. Musa Aydın Bursa Valisini Ziyaret etti. ENES USLU Gençler Avrupa Şampiyonu. Avrupa Gençler Şampiyonasına 2 gümüş madalya ile başladık. Avrupanın altın adamı Rıza Kayaalp. Romende Cenk ve Selçuktan Bronz madalya.

Türkiye Güvercin Sitesi

Diğer ırklarda olduğu gibi saf kan bir posta güvercini olmaz. Türkiye Güvercin Sitesi İhale Usülü Güvercin Satışı Çok Yakında Başlıyor. İhaleye Katılacak olan Kişler Sitemize üye ol. Web sitemize nasıl ulaştınız? Osmanlı İmparatorluğunda Güvercin Yetiştiriciliği. Güvercin Hastalık Ve Tedavisinde Bilmemiz Gerekenler.